söndag, april 5

Ny hemsida

Om ni undrar varför bloggen ser så knasig ut är det för att jag har gjort en hemsida åt pep & tanterna. Den är gjord i alla sin enkelhet och för att bloggen ska passa in fick jag ändra layout. Den här är inte helt perfekt men den som passar bäst in. Orkar inte gå in och pilla kod ikväll så det får bli morgondagens bekymmer och då kanske det ser lite bättre ut.

http://pep.knows.it/

Gå in och kolla vet ja!

3 kommentarer:

Mackan sa...

Jättesnygg hemsida! Ska ändra mina länkar till den.

Ang reservationen som du beskriver. Jag har, tvärtemot dig, alltid haft mer eller mindre försiktiga hundar eftersom jag har Shelties.
Signalkänsliga hundar väljer vilka de vill hälsa på och vissa går hur bra som helst på en gång och vissa inte alls, och de som verkligen vill hälsa vill oftast för mycket och då vill inte hunden.

Tycker det låter som Pep löser det bra. Se bara till att ingen tvingar sig på honom så kommer han att lära sig att människor är ok och inte kräver att få klappa jämt.


Rosso blev spökig med folk helt pllötsligt förra veckan. Gubbar på jobbet som han tidigare hälsat på stannade han upp och betraktade först innan han smög fram med fjäskande kroppshållning. Undrar om någon tvingat sig på honom utan att jag sett....?

Skippo har det svalare sättet, han går fram utan fjäsk men är inte intreserad av att springa fram till kleti och pleti. Låter sig klappas av dem som vi hälsar på. Om det är vänner till mig är det vänner till honom resonerar han.

Linda sa...

Jättefin och lättnavigerad hemsida, bra jobbat! :)

Ninna,Lilo,Stitch sa...

Fin hemsida =0)

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: