tisdag, mars 31

Hårigt

Jag blir galen, det är ju hår överallt!

Dammsuger upp hårtussar varje dag nu. Rollar kläderna stup i kvarten för att få bort de vita hårstråna.

Jag är inte van, trots två långhåriga hundar. Men de fäller inget, blir till tovor istället. Jag har varit fri från hundhåriga kläder i hela mitt hundliv.

Nu får jag tillbaka i hundrafalt.

5 kommentarer:

Ninna o Lilo o Stitch sa...

VA ???? varifrån kommer allt hår ??Inte från Pep väl ? Hjälp , hoppas att inte Stitch hårar så mycket , jag är inte heller van vid hundhår, ha ha ha

Ninna igen sa...

Björkstadens hundträning är perfekt då man inte går valpkurs =)

Tyvärr så är sötnöten Stitch lite för underbar för sin klena matte , jag är mest bara kär i donnan hela tiden , totalt okonsekvent....måste verkligen ta o skärpa till mig.

Linda sa...

Hm, jag har faktiskt inte märkt av att någon av mina har fällt. Fast å andra sidan tänker jag inte på sådant, har ju 4 katter så jag är van.

Terese, Trixa & Molly sa...

Hihi... Jo du aussien fäller - mer än de flesta raser jag känner till. Förra veckan blev jag helt vit bara jag petade på Molly. tror att hon fällde ur en del, kanske pga våren/värmen.
Osmart av mig att ha en svart och en vit hund. Nu spelar det ingen roll vilken färg man har på kläderna - håren syns alltid.
Ja, ja, vad är väl en bal på slottet...
KRAM

Jessica sa...

Storella är rätt så bra på det där med att fälla oxå, man vänjer sig tror jag. Ska kolla almanackan, är rätt så fullsmockat i maj, men vore skitkul med en träningshelg, återkommer med förslag helt enkelt :)

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: