lördag, mars 7

Långpromenad

Varsågod!

Tog bilen till brukshundsklubben. Gick en lång promenad, Pep börjar bli tung nu. Han sprang och busade som en liten iller med Ella. Ixxi som löper för tillfället ville mest bara gå i sin egen värld.

När vi kom tillbaka till klubben var där fullt med hundar och människor. Det kom fram en tjej som visade sig komma från Ö-vik och kände Isabelle. Så nu fick hon i alla fall chans att träffa en valp ur kullen. Pep visade sig kanske inte från sin allra bästa sida, super trött som han var. Tyckte att hennes orangea jacka var lite läbbig och godiset lite märkligt. Men efter en liten stund så var hämningarna borta.

Det är så typiskt att när vi äntligen träffar någon som har aussie så bor hon inte i stan...

Nå ja, det löser sig säkert.

Ella har börjat försvara sin valp. Morr från matten. Idag skällde hon ut en skidåkare, snö som rasade från ett träd och en flat och en setter. Flaten och settern tyckte att Pep såg väldigt trevlig ut och ville hälsa. Det tyckte inte Ella alls var lämpligt. Dubbelmorr från matten.

Men om jag ser det från den ljusa sidan så älskar hon i alla fall sin Pep.


Ixxibus efter maten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs!
Förstår din oro med övriga vovvar i trappuppgången. Hoppas ni kan lösa bekymret tillsammans. Så roligt att följa den lilla indianen. Ingen tvekan om att Piteå har fått en liten skönhet. Margot Johansson som har kenneln FaroFlox finns i Piteå.

Ha det gott
Ann-Catrin och Odd

Anonym sa...

Åh det är verkligen pappsen upp i dagen din vovve! Jättefin!

Ja visst börjar de bli tunga att bära...
Finner han sig i att bli buren på promenaden? Rosso prånglar och krånglar och vill mest gå själv. Är rädd att han ska gå för mycket.

Vi har haft tur och träffat många bra hundar. Folk jag känner, inga andra hundar, har han fått träffa. Det är bara vår egen gamla Fisen och Ammi som är lite sura på honom.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Anonym sa...

Jag tycker att Stitch vuxit massor på den korta tiden hon varit hos oss, ska försöka komma iväg o väga henne till veckan. Att bära detta busfrö är inte att tänka på , om jag inte sätter in henne i jackan då =)
Så tråkig med de andra hundarna , men det löser sig säkert då ni kan ta er till klubben.
Ha det gott

Monica Hansen sa...

Vilken busig sötnos!

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: