söndag, maj 31

Solgare än soligast

Igår packade vi in oss i den lilla gröna och körde ut till Trundön. En klubbkamrat från Holmsund var och hälsade på sina föräldrar. Det blev en hel dag av hundbus ute vid havet och en massa gott fika hos hennes föräldrar. Så klart glömde jag att packa ned kameran. Fattar inte varför jag har så svårt att komma ihåg den, fy på dig lillaA. Det var full rulle bland hundarna, Pep och Xtra lekte på som bara den. Två vita som böljade fram och tillbaka över stranden. Han vågade sig till och med ut i vattnet, men endast om det gick av bara farten. Fick han tänkta så blev han heller kvar på land. Ella gick ut i vattnet men hon blöter sig inte på magen om vattnet är för kallt. Så de pinnar som kastades för långt ut de fick allt vattenapportören Trixie hämta. Vilket hon så klart gjode med glädje.

Det var en helt fantasisk dag och hundarna fick vara i det fria hela dagen. Det är en ynnest för lägenhetshundar. Själv har jag fått en mer rosa ton som jag hoppas inte kommer att göra allt för ont.

3 kommentarer:

Terese & Trixa sa...

Var glad du att han inte hoppar i så kvickt.
Har just kommit in från en kvällsprommis och fått bada ruskigt skitig hund. Hon har nämligen badat i ankdammen. Riktigt ordentligt också genom att doppa hela huvudet och stänka upp svart vatten över sig. Sen ålade hon sig på botten med hela huvudet under. Knäppisen!!! Hon stank gammal rutten dy och passade givetvis på att gnida sig mot mina vita byxor. Argh... Billiga prickar för stunden.
Ha det gott!

Maria sa...

Ja det var allt en riktigt härlig sommardag. Har också antagit en lätt rosa nyans men idag känns det inte så mycket.

Monica sa...

Kul att läsa om era dagar, jättekul att du har kommit igång med söket oxå!!

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: