onsdag, februari 18

Efter en dag

Den här natten har gått helt utmärkt. Han sov fram till sju, då skulle husse upp så jag tyckte det var lika bra att jag han med att göra morgonrastningen innan han gick. Med -23 ute så vill en ju inte låta den lilla marodören vara ute för länge. Det kan vara nog så jobbigt att bara gå ut och kissa.

Polisen i Ella har vaknat till liv. Inte så att hon är arg och bara går omkring och moppsar sig utan hon måste hela tiden kolla vad Pep gör.

Pep springer in under bordet, ut och runt på andra sidan

Du kan inte ta mig

Tillslut blir en ju lite trött.

Ella vågar sig fram

Pep begravd i Ellapäls.


Från början var det lite läskigt att vara här. Ett trapphus, med många dörrar, trappor upp och ned eller hiss. Men idag efter att ha sprungit, jag då inte han, i dessa trappor så fick han gå in genom ytterdörren själv och sedan de andra tre dörrarna oxå. Det var inga som helst problem. Igår var dörrarna lite läskiga och han ville inte gå igenom dem. Pep fick oxå prova på att åka hiss. Tanterna som inte är det minsta brydda, mer än att de kanske blir lite glada när vi åker hiss för det betyder oftast att vi ska ned till bilen, följde med och visade att det inte är något att bry sig om.

Kopplet har inte heller varit något som helst problem. Det accepterade han på en gång och följer väldigt mjukt och följsamt med. Nu är klockan 08.38 och äntligen är det lite lugn och ro. De sover alla tre. Vågar ju inte slappna av helt så länge polisElla är i farten. Jag måste ju ha koll så att jag kan säga åt henne att lugna ned sig mellan varven, blir stressen för stor så är det lätt hänt att hon fräser till i onödan.

4 kommentarer:

Ann-Catrin mfm sa...

Hej svejs!
Om man tar timmerleden så är det ca 12 mil, tror jag, mellan Harads och Piteå. Så fin den lilla busen ser ut att vara. Fy vad han ska frysa om de små tassarna. Känns som att det varit omkring -30 i fleraveckor här hos oss.

Ha det gott
Ann-Catrin

Anonym sa...

Hihi, vad kul att läsa om Pep. Men fy då vad kallt ni har. Vi har minus 5-7 grader om dagarna och det är råkallt. men vi kan vara ute ett tag i alla fall.

Ha det gott!

Anonym sa...

Det verkar ju gå bara bra m polis Ella =) Vad duktig han är m trappor , hiss o annat , bra med tanter som kan gå i täten.
Vi har det ungefär lika kallt , inte så kul för hundarna.
Snart , snart så ska vi hämta sessan.
Ha det så bra.

ellapix sa...

Ann-Catrin - 12 mil är ju ingen långresa. *ler* Så det ska nog gå att fixa att killarna får träffas.

Mackan - jo vi har det kallt. Burr. Rumsrenhetsträningen är inte allt för effektiv...

Ninni - Så roligt, intressant och galet du kommer att få det. Ser fram emot att få höra lite rapporter från dig med.

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: