måndag, mars 8

Ny vecka nya tag

Idag har Pepson varit "hundstandin" under två lektioner. Han är ganska trött nu ska jag säga. Han är så fin som accepterar att vem som helst tar honom i kopplet och tränar med honom. Idag har han fått träna lite agility och allmänlydnad fina pojken.

Det är dock väldigt konstigt att stå på sidan om och se hur ens hund blir tränad av någon annan.

Vi har haft ett mysigt men snöigt sportlov som inte har inneburit så mycket aktivitet. Det gick nämligen knappt att gå ut. Stormvarning och snöfall i kombination med kyla gör liksom inte att suget att vistas ute är så stort. När jag var ute på promenader med Knäppson pepson var de enda andra jag mötte andra hundägare. Det har varit väldigt lite folk ute. Men så strax före helgen så kom solen fram och vi har varit ute på isen och strosat, gått härliga långisar med värmande sol på vinterkänsliga kinder. De dagarna har alla tre hundarna varit med och Knäppson Pepson har varit så lycklig att han äntligen har haft någon att leka med. För lek det är ett måste tycker han om Ellabus är med.

Jag har varit på distriktsårsmöte och är i och med det invald i distriktets styrelse som sekreterare. Full rulle med andra ord.

Inga kommentarer:

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: