onsdag, november 7

Solsken

Underbart krispigt väder och solsken, en lång promenad i skogen med lite roliga eller för hundarna roliga aktiviteter i alla fall. Hoppa över nedfallna träd, balansera på dem och sedan går det ju att ta sig upp på en och annan frusen mystack oxå. (Kanske inte något att rekommendera då hundarna, läs Ixxi, gjode det sedan myrorna tinat fram oxå.)

Det är så mysigt att sånadär dagar då det känns som att allt bara flyter på, då kommunikationen fungerar och det ibland känns som att vi inte måste säga något till varandra vi förstår vad vi menar.

Dagens skörd
1. En Chinese Crested i flexi, som smiter fram för att matte inte vet hur hon ska göra. Dock en snäll lite krabat.
2. En Elliot som skötte sig väldigt fint.
3. Twiggy, Ella blev helt hyperglad och tog några repor med hennes favoritgreyhound. Efter att hon fått frikommando så klart.
4. En ouppfostrad borderterrier som inte lyssnade på sin matte alls. HIT, NEJ, HIT, NEJ ekade längst cykelbanan och jag hade lite svårt att hålla koll på mina lösa. Går förbi husse som säger beundrande "vilka lydiga hundar!"
5. Skällande Lhasa och en fet tibbe
6. Tokskällande Mittlespits och sheltie där matte säger "titta på trädet istället det är mycket bättre" till sin skällande hund. *skakar på huvudet*
7. Två Samojeder varav en är lite yngre och lite på
8. Två Berner som alltid brukar gå in i skogen, men idag bara skällde till lite.

Allt som allt har vi fått möten med 12 hundar idag. Det kanske inte är så konstigt att det ändå går så bra. Ella tittar ju inte ens åt hundarna, så länge de inte kommer fram. Då viftar hon glatt på svansen, till min stora förvåning...

Inga kommentarer:

Totalt antal besökare: Besökare den här månaden: